Fogyókúrás edények

fogyókúrás edények

hogyan fogy egy idősebb ember

Elkészítése: 1. A karfiol leveleit távolítsuk el, majd szedjük a zöldséget rózsáira, és alaposan mossuk, majd szárítgassuk meg. Tegyük a karfiolrózsákat konyhai aprítóba, és dolgozzuk addig, míg morzsalékos, rizsszerű állagú nem lesz.

Tegyük félre, akár öntsük egy tiszta törlőruhára, hogy kiengedhessen magából minden folyadékot.

fogyhatok 6 hét alatt

A csirkemellet mossuk, tisztítsuk meg, majd vágjuk kis darabokra. Egy nagyobb teflonserpenyőben hevítsük fel az olívaolajat, és kevergetve pároljuk rajta fehéredésig a húst. Ekkor adjuk hozzá a borsót ha mirelitet használunk, előtte hagyjuk felengednia kis fogyókúrás edények vágott sárgarépát, a szójaszószt és ízlés szerinti mennyiségű őrölt borsot.

fogyni hónalj alatt

Kevergessük, amíg a folyadék majdnem teljesen elpárolog, majd jöhet a zöldséghez a karfiolrizs. Főzzük még percig.

fogyhatok a mellnagyobbítás után

A húsos-zöldséges keveréket húzzuk a fakanállal az edény széle felé úgy, hogy fogyókúrás edények serpenyő közepe szabadon maradjon, ide öntsük bele a feltört és elkevert tojásokat, és csak fogyókúrás edények tojásos részt néha megkevergetve készítsünk rántottát.

Aztán forgassuk össze az egészet, végül keverjük bele a szezámmagot. DF-tipp: A még frissebb ízélmény jegyében tálald friss, apróra vágott petrezselyemzölddel meghintve, paradicsomsalátával.

az első heti fogyás megtámadása

Lásd még