Fogyjunk együtt

fogyjunk együtt fogyás tippek az iszlám szerint

Létrehozva: Andi vagyok,de mindenki csak Andesznek hív. Tudom, már van egy pár ilyen topic,melynek témája a fogyás. De úgy gondoltam,talán ennek is lesz egy picinyke jövője. Na meg szerintem ez nem csak a fogyásról fog szólni,hanem talán még barátságok is szövődnek.

Tavaszi alakreform a testünkért, avagy fogyjunk együtt!

Hogy mit is szeretnék? Megosztani a kedves fogyni vágyókkal a tapasztalataimat,sikereimet,amit persze ti is nyugodtan leírhattok. Már nem tudom,hányszor fogtam bele bármelyik diétába,míg fogyjunk együtt az igazira,legalábbis számomra. Már 3 hete csinálom töretlenül a 90 fogyjunk együtt diétát,szerencsére nem egyedül,hanem hugommal együtt. Persze neki még nem lehetne,hiszen 16 éves,de én sem vagyok éppen öreg a magam 22 évével. Sajnos az elmúlt 3,5 évben mióta kapcsolatban élek sikeresen magamra kapkodtam öszz-vissz 16 kg-t.

Fogyjunk együtt #3. Káposztás kocka😁😁🍻

Szomorú tény. Egészen 3 héttel ezelőttig nem is foglalkoztam vele,de ahogy jött fogyjunk együtt jó idő és előkerültek a nyári ruhák,nadrágok,és ahogy próbálgattam őket,elég elkeserítő élményben volt részem. Alig jön rám Így aztán végleg megfogalmazódott a fejemben is a fogyás,és neki vágtam. Persze valamit-valamiért. Míg én megpróbálok mindent megtenni,hogy leadjam azt a 16 kilócskát,fogadtam párommal,hogy ő pedig soha többet nem cigizik.

Eddig mindketten remekül fogyjunk együtt magunkat. Persze egy diéta sem olyan fogyjunk együtt egy kis mozgás nélkül. Leporoltam hát Gyors fogyás tisztít Réka dvd-it valamint szert tettem Norbi Duci tréningjére is. Minden este megeszem az előírt vacsimat,és utána irány a szobám és Rékával vagy Norbival tornázok.

Fogyjunk együtt!

Az eredménye megvan mindennek. Tudom,ez kevésnek hangzik,de soha nem is akartam gyorsan fogyni. Így talán a bőröm sem sínyli meg.

Persze használok közben narancszsír elleni krémet,ami nekem szintén bevált.

fogyjunk együtt fogyjon három hétig

És míg diétázom,azt is megfogadtam,hogy egyetlen egy ruhaneműt sem fogok venni magamnak,evvel is ösztönzöm magam,hogy muszáj beleférnem a régi ruháimba. Fogyjunk együtt ennyit fecsegtem magamról,remélem levelem eljut néhány emberhez,és sikeresen beindítjuk ezt a fórumot.

Itt mindent fogyjunk együtt Beszélgetni,panaszkodni és még diétát vagy receptet is ajánlani. Hisz tapasztalatból tudom,hogy egyedül kevesebb kitartása van az embernek,és így vannak személyek,akikkel megoszthatjuk tapasztalatainkat,erőt gyűjthetünk a másik sikereiből. Hiszen ha nagyon akarjuk a változást,nemtől és kortól függetlenül,meg tudjuk csinálni!

Ez éltessen mindenkit!

fogyjunk együtt amerikai fogyókúrás táborok

Erősek vagyunk és nem hagyjuk,hogy a fogyjunk együtt eluralkodjon rajtunk!

Lásd még