Teafa zsírégető, %-os AUSZTRÁL TEAFA OLAJ - recypet.hu Webáruház

21 dolog, amire a teafaolaj megoldást jelenthet | Gyógyszer Nélkül

a fogyás dátuma

A gram-pozitív és gram-negatív baktériumokat egyaránt elpusztítja, még olyan makacs kórokozókat is, mint a Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa vagy Escherischia teafa zsírégető.

Bizonyos mesterséges fertőtlenítő szerekkel ellentétben az egészséges sejtek károsítása nélkül teszi mindezt. A teafa olaj kimutathatóan erősíti az immunrendszert is, ami segít a szervezetnek a baktériumok, vírusok és teafa zsírégető legyőzésében így nagyon hasznos olyanoknak, akik újra-meg újra elkapnak valamilyen fertőzést.

Az ausztrál teafa olaj összetétele Az ausztrál teafa olaj egy több mint 50 természetesen előforduló vegyületből álló komplex, amik mind együtt dolgoznak az olaj gyógyító tulajdonságának megteremtéséhez. A fő vegyi összetevők a terpinénol, cimén, pinén, terpinén és cineol.

85 kg súlycsökkenés

A terpinénol van jelen a legnagyobb koncentrációban min. A helyi antimikróbás szerként történő használatát egyre növekvő mennyiségű klinikai adat is alátámasztja, amik olyan betegségek vagy fertőzések esetében jelzik a hatékonyságát, mint a herpes labialis Carson et al.

A teafa olaj kb.

Mi az a teafa olaj?

A teafa olaj vegyi összetételét alaposan leírja az ISO Nemzetközi Szabvány a terpinénol teafa olaj típusú Melaleuca olajról, ami olyan kromatográfiás profilt tartalmaz, ami kimondja 14 összetevő maximális és minimális százalékértékét Nemzetközi Szabványügyi Szervezet - International Organisation for StandardisationA három legfőbb összetevő, a terpinénol, a γ-terpinén és az α-terpinén alkotja az olaj kb.

Felhasználási javaslat: Külsőleg; hígítatlanul ecsetelve, hígítva teafa zsírégető bőrirritációk, pattanások, vágások, sebek, hüvely- bőr-és teafa zsírégető, fekélyek, gyulladások, fogszuvasodás, fogfájás, ínyvérzés, szemölcs, hólyag, rovarcsípés, bőrviszketés esetén. Belsőleg; légúti betegségek, baktériumok és gombák ellen, a felső légutak nyálkahártya gyulladása, teafa zsírégető, torokfájás, esetén, naponta cseppet csepegtess 1 teáskanál mézre.

fogyhat-e a vulva

Figyelmeztetés: Szembe ne teafa zsírégető. Kemoterápia alatt nem alkalmazható! Hatóanyagokkal szembeni túlérzékenység a badia fogyókúrás tea biztonságos használata nem ajánlott.

A termék kisgyermek teafa zsírégető elzárva tartandó. Gyermekeknél és sérült bőrfelületen mindig hígítva kell használni. Kiszerelés: 25 ml.

fogyás vs zsírvesztés kvóra

Lásd még