Menu

Rólunk

A Recy-Pet Hungária Kft.

A projekt megvalósítására jött létre, tehát egy olyan projektcég, mely kifejezetten az Aquarius-BUSZESZ csoport környezetvédelmi (hulladék újrahasznosító) tevékenységének megalapozását erősíti. Fő tevékenységünk a hulladék újrahasznosítás, ezen kívül fontos egyéb tevékenységeink: hulladék gyűjtése, hulladék kezelése, ártalmatlanítása, szennyeződésmentesítés stb.


Az Aquarius-BUSZESZ csoportról

Hazánkban az elmúlt években mind energiaital-, mind ásványvíz-szegmensben a legnagyobb mennyiséget palackoztuk óbudai és albertirsai gyárainkban, ezzel az eredménnyel az Aquarius-BUSZESZ Csoport Magyarország egyik legmeghatározóbb piaci szereplője a „szomjoltó” kategóriában. A szénsavas üdítők gyártásában együttesen a 2. helyen állunk a piacon 20%-os részesedéssel. Egy versenyben az élvonalba kerülni, majd a pozíciót megtartani valódi kihívás szerintünk. Az elmúlt években elnyert díjaink (pl.: Élelmiszerbiztonsági díj, Év terméke díj, Magyar- illetve Superbrands) és ügyfeleink elégedettsége a legjobb visszaigazolás számunkra, hogy a kihívást évről évre teljesítjük.

  • Környezetbarát üdítők

    Üdítő változatosság - környezetbarátként is

A céget1991-ben alapítottuk, albertirsai telephelyünk 2000 óta működik. A több mint 160 éves BUSZESZ Élelmiszeripari Zrt. 2007-ben vált cégcsoportunk másik alappillérévé, és került ezáltal ismét magyar tulajdonba. Az elmúlt években számtalan innovációt valósítottunk meg, amelyek hozzásegítettek minket eredményeink eléréséhez. Ilyen például az a gépsor ami ebben a csarnokban van, ez jelenleg az egész régióban a legmodernebb és legnagyobb kapacitással rendelkezik.

Az első hazai energiaital gyártó továbbra is töretlen sikert könyvelhet el magának, a gyártási és értékesítési mennyiségeket leginkább új hazai és nemzetközi saját márkás termékek elnyerésével tudjuk folyamatosan növelni. Ennek eredménye, hogy ebben a termékkörben piaci részesedésünk évek óta körülbelül 40 % körül mozog, amellyel piacvezetők vagyunk Magyarországon. Mára körülbelül 100 millió doboz hagyja el az óbudai gyártósort éves szinten, hogy a szomjoltók Európa legtöbb országán kívül a világ távoli pontjaiba is eljussanak (Kazahsztán, Líbia, Guinea, Afganisztán, USA és Ausztrália).

Kezdetben mi sem gondoltuk volna, hogy az Aquarius-Aqua Kft.-vel az ásványvízgyártásban szintén piacvezetővé válhatunk, és mi építjük fel Közép-Európa egyik legmodernebb palackozó üzemét Albertirsán.


  • Innováció

    Az innováció hátterében az ország egyik legmeghatározóbb „szomjoltó” gyártói állnak.

Eredményeink számszerűsítve

Árbevételünk meghaladja a 20 Milliárd Forintot.

Mostanra több mint 35 országban vagyunk jelen.

Országszerte 320 munkavállalónk van.

Beszállítóink 70%-a magyar.

Értékesítésünk 2014-ben meghaladta az 550 millió litert, egyedülálló kapacitásunknak is köszönhetően.

A Recy-Pet Hungária Kft. pedig már a nevében is hordozza, hogy első sorban a hulladékhasznosítási tevékenység végzésére jött létre, a gazdasági csoport egyéb termelési tevékenységétől technológiailag és lokáció szempontjából is független, de kapcsolódó, komplementer tevékenységet végez majd.

A fejlesztés eredményeképpen létrejövő élelmiszeripari PET műanyaghulladék Újrahasznosító IK újszerű megoldásként egy magas műszaki paraméterekkel megtervezett, és felépített regranulátum-készítő üzemben kerül létrehozásra, üzemi működésben teremtve lehetőséget a különböző iparági K+F innovációk megvalósításához, beleértve a külső kutatók, innovatív vállalkozások bevonását, valamint az egyetemi képzésbe való integrálását.

Logo
Copyright Recy-Pet Hungária Kft. © 2013 - 2015. All Rights Reserved.