Ncis fogyás, Gibbs fogyás ncis. the way we think about these:

ncis fogyás

Esti ajánlat Ncis fogyás Schobert Ncis fogyás most tényleg csúnyán elpáholták Portfolio Cikk mentése Megosztás Egyértelműen az RTL Klub dominálta az elmúlt ncis fogyás az országos kereskedelmi televíziócsatornák versenyében, a ncis fogyás hat este 8 százalékpont körüli különbséggel verte meg riválisát a évesek körében mért közönségarány tekintetében, egyedül vasárnap este szültetett döntetlen eredmény.

ncis fogyás

Az egész heti átlagos közönségarányok között így 6. A TV2 elmúlt ncis fogyás komoly energiákkal promotált reality showja, a Nagy Fogyás döntője ugyanakkor egy ősrégi amerikai vígjátékkal szemben ncis fogyás tudott a csatorna átlagát meghaladó nézettséget elérni.

ncis fogyás

Norbit tehát nemcsak Béres Alexandra, de még a Beverly Hills-i nindzsa is lenyomta Jelentős különbséggel indult a hét a két csatorna nézőkért folytatott küzdelmében, a TV2 rögtön hétfő este 8 ncis fogyás hátrányt szedett össze a hirdetők számára kiemelt fontosságú éves korosztályban mért közönségarányt tekintve.

Kedden este a TV2 húzóműsorának szánt, és a kísérő promociót, bulvárhír-offenzíva alapján kiemelten kezelt Nagy Fogyás döntőjét láthatták a nézők, ncis fogyás aki odakapcsolt.

  • Gibbs fogyás ncis.
  • Gibbs fogyás ncis - 8 dolog, amit nem tudtál az NCIS Timothy McGee-jéről
  • AXN heti műsora Ncis gibbs fogyás.
  • Ncis fogyás, Vélemények
  • Döbbenetesen lefogyott az NCIS színésze!, Ncis fogyás
  • Boldog módon zsírégető mellékhatások
  • Harcművészet fogyni

A ncis fogyás a évesek körében csupán A hirdetői ncis fogyás az RTL Klubon futó, frissnek nem nevezhető Beverly Hills-i nindzsa is zsebre tette a ncis fogyás háborúját, igaz, a vígjáték a teljes ncis fogyás körében csupán fogyni bjj ezres átlagos nézőszámot ért el.

A múlt héten viszonylag gyengén sikerült a TV2 korábban tapasztalt szerdai feltámadása, a két csatorna közötti különbsége 8 százalékpont körül maradt. A TV2 szerdai húzóműsorai ugyan magasabb ncis fogyás értek el, mint az Ncis fogyás Klubon futó Ncis fogyás helyszínelők és ncis fogyás Lost, de sem a Doktor Ncis fogyás, sem a Liptai Claudia Show nem tudott akkora előnyt összeszedni, ami az egész este átlagában ellensúlyozhatta volna a Legyen Ön ncis fogyás milliomos!

A csütörtök már szinte hagyományosan az RTL Klub saját gyártású műsorainak terepe, nem volt ez másként a múlt héten sem. A Gálvölgyi-show és a Kész átverés 36, illetve 33 százalékos évesek körében mért közönségarányával szemben csupán a Fejjel a bajnak című amerikai vígjáték 20 ncis fogyás SHR-je állt a hirdetői a fogyás legjobb módja. Napló extra A Ncis fogyás Ön is milliomos! Az RTL Klub péntek este érte el a heti csúcsát, már ami a évesek körében mért közönségarányt illeti, így a TV2 számára nem sok lehetőség kínálkozott, hogy beérje riválisát.

ncis fogyás

A nézők penelope fogyás fogyás ncis fogyás előbbi műsorát preferálták, így az említett korosztályban az este folyamán egyetlen félórát tudott a TV2 elhozni, míg az RTL Klub esti műsorát kitevő futó Ncis fogyás szemben Szombat este az RTL Klub a kováspuskával és csatabárddal felszerelkezett Mel Gibsonnal, no meg egy teljes gyarmati milíciával rontott riválisára, a TV2 pedig ncis fogyás csekkekkel és hamis útlevelekkel próbált hárítani.

Az összecsapásból az RTL Klubon vetített Hazafi került ki győztesen, az amerikai függetlenségi háborúról szóló fim Vasárnap a hét egészéhez képest éles fordulat állt be a két csatorna versenyében, a TV2 ugyanis hibahatáron belülre közelítette meg vetélytársát, hiába előzte meg a Tökös csaj hajszálnyival a TV2-n vetített James Bond - Halj meg máskor című ncis fogyás, a többi idősávban annyira kiegyenlítetten alakultak az eredmények, hogy az RTL Klubnak le kellett mondania a hét hetedik győzelméről a hirdetői korosztályban.

Ez a cikk folytatódik.

ncis fogyás

Lásd még