Lefogyok magam.

Lefogytam 42 kg-ot, de hogy bírtam magam rávenni?

Kategória: Sikeres fogyózók Lefogytam 42 kg-ot, de hogy bírtam magam rávenni? Nos, elintézhetném röviden azzal, hogy: "Nagyon akartam! Még 3 éve, ha valaki azt mondja nekem, hogy 65 kg körül leszek, úgy hogy akkoriban bőven kg felett voltam, kismamaként, nem szépítem lefogyok magam dolgot, körberöhögtem volna! És miért?

Lefogyni magam. 45 kilót fogytam

Mert azok táborába tartoztam, akik nem hittek abban, hogy valaha is le tud fogyni ennyi sok kilót. Aztán a Kislányom születése utáni hónapokban valami kezdett megváltozni a gondolkodásomat illetőleg!

Szülni kilóval mentem kg-mal estem édes teherbekb. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy jól éreztem magam a bőrömbe szülés után, de akkor csak az foglalkoztatott, hogy lefogyok magam elég tejem és tudjam szoptatni a Kislányom.

Ez ment is fél éves koráig, aztán egyre inkább szembesültem azzal a ténnyel, hogy még mindig nagydarab vagyok, és még mindig fáj a térdem, mikor kínkeservesen leguggolok. Nagyon vizes voltam, fájtak a kezeim, ujjaim, szóval nagyon nem éreztem jól magam, sem testileg, sem lelkileg.

fogyás nincs menstruáció

Egyre inkább azon gondolkodtam, hogy nem lesz jó vége ennek, ha nem teszek valamit. Elképzeltem, hogy ha hagyom magam sodorni az árral, csak még több kiló rakódik rám. És ezt nagyon nem akartam! Lelki szemeim előtt láttam a jövőm, ahogy 30 évesen már a kilót súrolom, és nem tudok szaladgálni vagy akár csak tollasozni majd a Kislányommal, mert lihegek, fújtatok és 2 perc testmozgás után már alig lefogyok magam állni!

Nem szerettem volna beteges ember lenni.

"Én ezt nem tanultam"

Nem akartam azt, hogy lefogyok magam haljak meg a túlsúlyom miatt, mert épp magas a vérnyomásom és be van vizesedve a lefogyok magam. A napok, hetek, hónapok múlásával egyre inkább körvonalazódott lefogyok magam a nagy-nagy elhatározás, hogy igenis, teszek azért, hogy jobban érezzem magam testileg és lelkileg egyaránt.

Nem úgy indultam neki, hogy majd hó elején, majd hétfőtől, meg majd tavasszal Végiggondoltam azt, hogy kis apró lépésenként fogom elérni a célom. Nem tűztem ki magam elé irreális elérhetetlen vágyálmot. Minden nap legalább 1 órát ekörül forogtak a gondolataim, elképzeltem, hogy a mérleg nyelve végre kiló alatt lesz.

Végig gondoltam azt is, hogy nem fogok sem fogyókúrázni, sem diétázni. Eldöntöttem, hogy ésszel és mértékkel fogok enni.

Peak GYM edzőtermek

Mivel tisztában voltam vele, hogy én is attól híztam meg, mint a legtöbb ember, sok evés, főként esténként, reggelizni sosem reggeliztem és akkor is ettem, mikor nem is voltam éhes, csak úgy az íze miatt, lefogyok magam finom. Napokba telt, mire agyban totálisan lefogyok magam a fogyásra! De akkor már kész tervekkel és óriási elhatározással vetettem bele magam! Ez volt az én nagy "kattanásom".

Végre elhatároztam magam! Lefogyok! De miért csak jó alakú lányok vannak a konditermekben?

Naponta egyszer ráálltam a mérlegre, és tettem ezt azért, hogy mindennap lássam, miért is "küzdök". Régen elkövettem azt a hibát, hogy sosem méredzkedtem, mivel rettegtem szembesülni a súlyommal, no lefogyok magam ennek meg is lett a böjtje, lefogyok magam kiló fölé híztam.

jack russell lefogy

Tipikus struccpolitikát folytattam, ha nem látom, nem fáj alapon. Nem újságoltam el senkinek, sem rokonnak sem barátnak, hogy most én le lefogyok magam fogyni. Úgy voltam vele, hogy csak én segíthetek magamon és nem kell külső segítség. Este 6 óra után, mikor Párom és Lánykám leültek jóízűen vacsizni, nem tépelődtem azon, hogy: "Jaj, éhen veszek!

Jó fejek vagytok, hogy ilyen jóízűen eszitek a finom kajákat! Persze hazudnék, ha azt mondanám nem voltak ilyen lefogyok magam gondolataim a kezdet kezdetén, de sosem adtam neki hangot! Mert tudtam, hogy akkor Párom tuti azt mondta volna mint a régebbi fogyásaimnál : "Jó vagy így, ahogy vagy, nekem így is tetszel, gyere, egyél egy melegszendvicset!

Így kell 20 kilót fogyni szenvedés nélkül!

De tanultam a hibáimból! Szerintem azért sem kell nagydobra verni a fogyásunk kezdetét, módszerét, mert mindig akad egy nagyon "kedves" pesszimista, rosszindulatú ismerős, aki lehurrogja a fogyni vágyót! Gondolok itt arra, hogy nagy lelkesen elmeséled xy-nak, hogy szeretnél lefogyni stb. Nekem nagyon sokat segített az, hogy csak pozitívan álltam a fogyásomhoz. Ritkán voltak olyan jellegű érzéseim, gondolataim, hogy: "Biztos sikerül?

Lefogyok mert akarom, mert szeretni akarom magam!

Jajj most miért stagnálok.? Nem szabad, hogy a negatív érzések, gondolatok eluralkodjanak, mert akkor nem lesz sikeres a fogyás sem! Nagyon sok fogyni vágyó abban hibázik óriásit, hogy azonnal nevetségesen rövid idő alatt akar sokat fogyni!

elveszítheti a szervzsírt

El kell fogadni és meg kell érteni azt, hogy heti fél, maximum 1 kiló fogyás az, ami reális és egészséges! Ami még segített, azok itt a Hoxán olvasott sikersztorik voltak.

v3 slim care fogyás vélemények

Olyan dühös tudtam lenni magamra, mikor olvastam, hogy neki is meg neki is, neki is sikerült kilótól megszabadulni, én meg nem vagyok rá képes! Aztán addig mondogattam magamnak, hogy én is képes lefogyok magam elérni a kívánt súlyt, hogy egyszer csak na igen, 1,5 múlva 64,7 kg-ot mutatott a mérleg: Persze mindenkinek más és más hozza meg a sikert!

Én úgy gondolom, hogy ez nem a kitartásról szól, hanem arról, hogy mennyire vagy elszánt.

Bizonyos szint fölött nehezebb bizonyos szint alá menni

Mennyire vagy agyban teljesen "rákattanva" arra, hogy elérd a célod. Többek között azt is veszettül akartam, hogy fittebb, egészségesebb lefogyok magam kevesebb kiló legyek, mint mondjuk évesen! Mert akkor bármikor parancsolni tudunk magunknak, ha például este ránk törne az evés. Nekem is nehéz volt még az falgolyók a zsírvesztéshez időkben, de aztán ilyenkor lemeccseltem magammal egy párbeszédet, ami kb.

Le akarsz fogyni vagy nem? Mert ha most az elején engedményeket teszel magadnak, akkor úgy is kudarcot vallasz!

fogyás anyukáknak

Majd reggel eszem, amit akarok és még fogyni is fogok! És ez rendre mindig lefogyok magam a gyengébb napjaimon mikor a kisördög ott duruzsolt a bal vállamon! Bár azért elég skizofrén módszer, de ha az agyaddal el tudod hitetni, hogy működik és fogysz és meg tudod állni a zabálási rohamokat, akkor úgy is lesz!

Szóval sajnos vagy nem sajnos, de ahogy már többektől oly sokszor hallhattuk, így most tőlem is, nekem sincs csodamódszerem! A lefogyok magam beküldte: cukornádkisasszony.

Lásd még