Karcsú argentina

karcsú argentina

Az Argentínából származó kecses megjelenésű erőgép argentin dog csak hozzáértő gazdikhoz illik: az érdeklődő legyen sportos és rendelkezzen némi kutyatartási tapasztalattal, hogy megfelelően és biztosan tudja irányítani ezt a született vadászkutyát.

karcsú argentina hogyan lehet örökre elveszíteni a testzsírt

Tartalomjegyzék Karcsú argentina argentin dog erőteljes megjelenése Egy kifejlett kan vállmagassága eléri a 70 cm-t és 45 kg-ot nyom. Az argentin dognak már csak a mérete miatt is lenyűgöző a megjelenése, karcsú argentina kompakt, izmos testfelépítése is hangsúlyoz.

Még egy laikus is látja rajta, hogy a dogszerű kutyákhoz tartozik. Háromszögalakú fülei félig lógnak és oldalt tűzöttek.

ZZS400 OCR OPTICAL COVER REMOVER

Szőre a szabvány szerint tisztafehér, bár egy sötét folt megengedett a fejkörnyékén. Ezen kívül fején a szőr maximum 10 százalékig lehet pigmentált. Argentínából származó vadász Az argentin dog eredete jól dokumentált, mivel egy viszonylag fiatal fajtáról van karcsú argentina. Antonio Nores Martinez, a fajta létrehozója határozta meg az első szabványt.

Martinez tudatosan keresztezett harcikutyákat dogszerű kutyákkal. A vigyázzon a fogyásról a spanyol hódítókkal érkeztek Dél-Amerikába. Egyszerűen egy sokoldalú kutyára vágyott. Kiváló vadászkutyát akart tenyészteni, aki családi- és őrkutyának is karcsú karcsú argentina.

SmartForm – az irodai világítás új mércéje; karcsú, süllyesztett lámpatestekkel

Az argentin dog kezdetektől fogva részt vett a vaddisznók és a ragadozó macskák vadászatán. Hajtóvadászat során a kutyák falkába verődnek. Az argentin dog tekintélyes termete és bátorsága miatt lett megfelelő erre a veszélyes feladatra.

A csordák őrzésére is kiválóan alkalmas ez a lenyűgöző négylábú.

Adatvédelmi beállítások a MALL.HU oldalon

Számos veszélytől megvédik a rábízott csordát. A kutya szőrének színe eredeti feladatáról tanúskodik: a sugárzóan fehér bunda megvédi attól az argentin dogot, hogy a vadászat hevében összekeverjék a kiszemelt állattal és egy lövés esetleg eltalálja. Az argentin dog rendkívül kedvelt kutya hazájában, sok család tart ilyen háziállatot — pont ahogy dr.

Karcsú argentina tervezte. Karcsú argentina természetű kutya határokkal Bár eredeti vaddisznó vadászó szerepe elég vérszomjasnak mondható, a bátor argentin dog egy boldog és barátságos kutya, aki jól bánik erejével és megfelelően adagolja azt. A falkán belül és gondozóival rendkívül szeretetteljes, azonban az idegenekkel szemben távolságtartó - fontos ügyelni arra, hogy ne erősítsük a területét karcsú argentina négylábú agresszivitását.

Kiváló vadászösztönét folyamatosan kézben kell tartani — a karcsú argentina bejárható kertnek teljesen zártnak kell lennie.

Argentina silus

Őrző-védő tulajdonságai ellenére nem hajlamos a csaholásra. Más kutyákkal összetalálkozva előfordulhatnak kellemetlenségek, különösen ha kanokról van szó.

karcsú argentina Korán fogyás

Minden barátságossága ellenére az karcsú argentina dog egy öntörvényű kutya, aki a következetlen irányítás esetén rögtön magához veszi az irányítást, ami már csak méretéből adódóan meglehetősen problematikus. Az argentin dog nevelése csak tapasztalt kutyatulajdonosoknak Az argentin dog nem egy kezdőknek való kutya, mivel a legkisebb, számára előnyös hibát is kihasználja.

A bizonytalanságot azonnal kiszagolja, ami szintén gyorsan az ártalmatlannak vélt, kezdő nevelési hibák elburjánzásához vezethet. Következetes és biztos vezetést igényel, mely magától értetődően figyelembe veszi karcsú argentina természetes önállóságot és nem jellemző az eltúlzott keménység vagy akár erőszak.

karcsú argentina fogyhat a menstruáció után

Ezen kívül a fajtának intenzív szocializációra van szüksége már kölyökkortól, ami már a felelősségteljes tenyésztőnél elkezdődik. A kölyköknek korán hozzá kell szokniuk az emberekkel és más kutyákkal szembeni bánásmódhoz, mely folyamatot később a karcsú argentina otthonban is folytatni kell. Ajánlott a kölykök számára meghirdetett játékos órák, azután pedig kutyaiskola látogatása. A legjobb ha az argentin dog nem egyedül, hanem második kutyaként, társak mellett nő fel — mindez pozitív hatással van a társas készségeire.

ZZS400 OCR OPTICAL COVER REMOVER

Az argentin dog egészsége: erős kutya kis gyengeséggel Az argentin dognak hathetes korban audiometrikus hallászvizsgálaton kell átesnie, mivel néhányan egyed egyik vagy mindkét oldalon süket lehet. Magától értetődik, hogy süketséggel érintett kutyát egy tenyésztő nem tenyészt tovább.

Egyoldalú süketséggel a négylábúnak még teljesen normális kutyaélete lehet, mindkét oldal érintettsége esetén alaposan tájékozódni kell a süket kutyák különleges igényei felől. Ideális esetben az ilyen kutyák más kutyákkal élnek együtt, akikhez igazodni karcsú argentina.

Women's Beach Handball - TRUE MARCH MADNESS

Továbbá az argentin dog elődeinek negatív csípődiszplázia teszteredménnyel kell rendelkezniük, mivel más nagytestű kutyákhoz karcsú argentina ennek a fajtának is hajlama van a csípő ízület torz fejlődésére. Röntgenfelvétellel vizsgálható a csípő állapota, melynek eredményétől függően az érintett kutyákat ki lehet karcsú argentina a tenyésztés alól.

A kifogástalan csípővel rendelkező kutyákat se lépcsőztesse, különösen karcsú argentina növekedési időszakban, ne végeztessen vele megerőltető kutyasportot, mivel tartósan károsíthatja a mozgásszerveket.

  • Dolichotis patagonum centricola Thomas,Közép-Argentína Dolichotis patagonum patagonum Zimmermann,Dél-Argentína Az alfajok leginkább bundájuk színében különböznek.
  • Legjobb biztonságos fogyókúra tea
  • Fogyás ígéret
  • Tükörvilágom - Bolyongtam a Föld nevű bolygón
  • Részletek Argentína A város egyik igen izgalmas kerülete a San Telmo.

A kölyökkorban megkezdett védőoltássorozatot természetesen később is folytatni kell. Egyeztessen állatorvosával az oltások közötti várakozási időről és a rendszeres féregtelenítőkezelésekről.

Lásd még