Gyógyfürdő fogyókúra

MIRA GYÓGYVÍZ GLAUBER SÓS 700 ML - 060601019

Bejegyzés navigáció

Zajkás Gábor: Fogyókúra hatékonyságának növelése gyógyvízzel? Az Egyesült Államokban minden második ember fogyni akar, olvashatjuk az egyik felmérésben.

gyógyfürdő fogyókúra a zsír eltávolításának módjai a karokból

Azt nem tudjuk, hogy Magyarországon milyen a fogyni kívánók aránya, de valószínűleg nem kevés. Ha szükségesnek látszik a fogyókúra, akkor forduljunk orvoshoz, ugyanis az elhízás betegség, a betegség kezelése pedig orvosi feladat, és a szakszerű tanácsokkal történő fogyás eredményes és egyúttal biztonságos is.

gyógyfürdő fogyókúra csináld magad vastagbél öntözés fogyás

A fogyókúra alapja a diéta és a mozgás. A diéta azt jelenti, hogy bőségesen kell enni a zöldség-főzelékek, gyümölcsök gyógyfürdő fogyókúra, a gabonafélék közül a teljes őrlésű, korpát is tartalmazó lisztből készült termékeket érdemes fogyasztani, naponta szükség van a diétában fél liter sovány gyógyfürdő fogyókúra, vagy néhány dkg sovány sajtra és egy kevés sovány húsra is.

gyógyfürdő fogyókúra

gyógyfürdő fogyókúra a fogyás otthoni tippjei

A kenyeret nem célszerű megkenni sem állati, sem növény zsiradékkal, és az ételkészítés sűrítés rántás nélkül történjék. A részleteket az orvos munkáját segítő dietetikusoktól lehet megtanulni.

Termékeink

A fogyókúrában elengedhetetlen mozgást testnevelőtől, gyógytornásztól tanulhatjuk meg. Egyes gyógyvizek kedvező, a fogyókúrát elősegítő hatását már a múlt század gyógyfürdő fogyókúra felvetették, amikor kitűnt, hogy a fogyókúrás diéta alkalmazásához gyakran társul székrekedés, amelynek megelőzésében, illetve kezelésében igen jól használhatók a keserűsós és glaubersós gyógyvizek, ez utóbbiak közé tartozik a Mira víz.

GARANTÁLT FOGYÁS - A LEGMEGBÍZHATÓBB módszer !

A közelmúltban jelent meg Prof. Halmy László és Dr. Kovács Ferenc főorvos tollából egy igen érdekes közlemény, amelyben a szerzők arról számolnak be, hogy a napi 3 x 2 dl Mira gyógyvízzel kiegészített kcal energiatartalmú fogyókúrás diéta hatására az elhízott betegek lényegesen jobban fogytak, mint akik csak diétás kezelésben részesültek.

  • Hogyan lehet zsírégetni a felsőtestben
  • B12 fogyáshoz mennyit
  • Négy hét után azt tapasztalták, hogy a Mira glaubersós gyógyvizet is fogyasztó elhízottak lényegesen jobban fogytak, mint a kontroll csoportban lévők és emellett jelentős javulás következett be a szérum koleszterin szintjükben is csökkent a vérben az érelmeszesedés szempontjából fokozott kockázatot jelentő LDL-koleszterin, és triglicerid koncentrációjaés javult a gyógyfürdő fogyókúra szénhidrát felhasználó képessége csökkent a vércukorszint.
  • Fogyókúra okosan - recypet.hu
  • Minden diétázó szeretne gyorsabban fogyni, és lehetőleg úgy ledobni néhány kilót, hogy nem kell koplalnia vagy órákig edzenie.

Az elhízott betegek testsúlya, testtömeg-indexe, derék- és csípő-körfogata, testzsír tömege szignifikánsan csökkent.

Emellett észlelték a vér koleszterin- és triglicerid-szintjének szignifikáns csökkenését is.

Ha az egészségünk, fittségünk visszaszerzése cél, érdemes megfogadni Gyuri bácsi tanácsait!

A tudós szerzők kutatása a Mira víz használatának új távlatait nyitotta meg. E legújabb eredmények arra biztatják a fogyni kívánókat, hogy a hatékonyabb fogyókúra érdekében a diéta és a mozgás kiegészítésére alkalmazzanak Mira gyógyvizet is, naponta 3 gyógyfürdő fogyókúra 2 dl mennyiségben.

Forrás: Természetgyógyász magazin,

Lásd még